Özel Naipoğlu AnaokuluÖzel Naipoğlu Anaokulu

İngilizce Dil Etkinliği

Anaokulumuzda ki İngilizce Dil Etkinliğinin temel amacı İngilizce’yle ilk kez tanışan çocuklarımıza İngilizce’yi sevdirmek ve diğer kültür ve dillere karşı farkındalık oluşturarak ve ilgi uyandırmaktır.

Hedefimiz, çocuklarımız okul sıralarında yerlerini almadan önce Türkçe Dil Etkinliklerinin yanı sıra , İngilizcede de sağlam bir temel oluşturmaktır.

İkinci bir dil edinmek için kritik bir yaşta olan çocuklarımıza İngilizce en zevkli ve en eğlenceli şekilde kazandırılmaktadır. Yapılan çalişmalarda okulöncesi dönemde yabancı dil öğrenen çocukların,matematiksel algıda,mantıksal bağ kurmada ve problem çözümlerinde daha başarılı oldukları gözlemlenmiştir.

Organik Bahçemiz

Çocuklarımız bahçemizde eğlenerek, uygulamalı bir şekilde öğrenecekler. Organik bahçemiz sayesinde artık dersler daha eğlenceli olacak.

Fotoğraf Galerimiz

Organik Mutfak

Okulumuz mutfağında hazırlanan yemekler tamamen organik bahçelerden temin edilen ürünlerden hazırlanır. Detay için tıklayınız.

Tanıtım Videomuz

Okulumuzun tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Aylık Yemek listemiz

Beslenme uzmanımızın kontrollerinde ve organik besinlerle hazırlanan yemeklerimizin aylık listesi için tıklayınız.

Görsel Sanatlar

Görsel Sanatlar Eğitimimizle çocuklarımız eğlenerek öğreniyorlar. Gelişim çağında çocuklarımızın görsel sanatlar eğitimimiz ile birlikte yaratıcı yönlerinin gelişmesini ve sanatla bütünleşerek ufuklarının açılmasını sağlıyoruz.Devamı için tıklayınız.